Microsoft Office з’явиться на Android і iOS у березні

Пакет офісних додатків Office 2013 вийде на двох найпопулярніших операційних системах для мобільних пристроїв – Android і iOS – у березні наступного року. Про це пише чеський блог IHNED з посиланням на менеджера по продуктах Microsoft Петра Бобека.

Слова Бобека підтверджує і прес-реліз, опублікований підрозділом Microsoft в Чехії. На додаток до Windows, Office також стане доступним на інших операційних системах: Windows Phone, Windows RT, Mac OS, Android, iOS і Symbian, – говориться в документі. Дати запуску клієнтів для інших, менш популярних платформ, і ціни на них не уточнюються.

Проте, в Редмонде не підтвердили, що релиз Офісу для Android і iOS пройде саме у березні. На сайті Office Mobile в той же час говориться, що на iOS і Android будуть доступні тільки OneNote для швидкого створення заміток і мессенджер Lync.

Чутки про те, що Microsoft портирует Office на операційні системи Google і Apple, ходять давно. У травні ЗМІ повідомили, що Word, Excel і PowerPoint нібито вийдуть на мобільних платформах в листопаді.

Поки користувачі вимушені встановлювати редактори від сторонніх виробників. Приміром, з форматами Microsoft сумісний платний пакет iWork, Apple, що випускається.

This entry was posted in Револлюційні технології. Bookmark the permalink.

Comments are closed.